sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Poikasia tulee ja menee

Tänään lähti viimeiset edellisten poikueiden vauvat omaan kotiinsa, aina Merikaartoon saakka, terveiset sinne! Usein on paljon vaikeampi luopua poikasista vasta 6-8 viikkoisena, kun on jo oppinut tuntemaan niitä paljon paremmin ja selvästi ne näyttävät kiintymyksensä ihmiseen jo tässä vaiheessa. Osaltaan on siis paljon parempi jos ne lähtevät heti 5-viikkoisena, mutta aina se ei ole mahdollista varsinkin kun uusi koti on kauempana.
Onneksi kotona on Janis-mamma + kahdeksan rääpälettä, syntyneet 17.2. Siellä pesässä mönkii tai nyt jo koko häkissä vipeltää sileitä ja kikkuroita blondeja tummine rubiinisilmäineen :) Janis on ollut mainio emo. Vapaana on vielä ainakin yksi rex tyttö ja kaksi sileätä poikaa ja yksi rex poika. Tässä pari kuvaa viime perjantailta jolloin parilla ei ollut vielä silmiä :D


3 kommenttia:

 1. Ihanaa kun teillä on nyt blogi! Ja aivan ihania nämä buff-naperot. Jopa pörröiset rex-vauvat ovat hurmanneet mut, vaikkei meille niitä pitänyt alunperin tullakaan. Onneksi ei ole tilaa kuin yhdelle laumalle, muuten jonottaisin teiltä jo kaikkia mahdollisia muunnoksia!

  Meidänkin blogi on alkutekijöissään ja sinne tulee myös Röllin ja Pumban kuulumisia, kunhan pääsen vauhtiin ;)

  VastaaPoista
 2. Sulla taitaa olla vaan vauvakuume, tosin pysyvä sellainen :D

  Lisää blogeja, jippii :D Kerro sitten kun blogi valmis niin pistän linkin tänne meidän blogiin.

  En ole vielä ehtinyt kertomaankaan että tuolla Janiksen pesässä kasvaa Röllin tuleva vaimo!

  VastaaPoista
 3. Onneksi on sentään rottavauvakuume, eikä se toinen!

  Täytyykin heti mennä kertomaan Röllille ilouutinen! Ja voin lopettaa näiden muksujen kuumeilun kun me kerta saadaan yksi niistä kylään :)

  VastaaPoista