maanantai 14. maaliskuuta 2011

Kaikennäköst

Lauantain näyttely oli pitkä, raskas mutta antoisa. Assaroin englantilaista tuomaria Sheena Strattonia, en olisi selvinnyt tehtävästä ilman ihanan Paulan apua, kiitos! Näyttelyssä palkittiin monen monta rottaa, ilta oli varsinaista tähtisadetta. Meidän kasvateilla oli erinomainen päivä. Kiitos kaikille kasvattiemme omistajille! Onnea kaikille voittaneille!

Sunnuntaina ei olisi tehnyt mieli nousta sängystä lainkaan, taidan todella olla hiukan liian vanha ja selviytyminen näyttelypäivistä vie kerta kerran jälkeen pidempään. Rotatkin olivat koko päivän uneliaita ja hiljaisia, taisi niilläkin olla varsinainen reissu. Pakko se oli kuitenkin nousta sängystä lopulta, koska häkit odottivat siivousta. Siinä välissä kävin vielä hakemassa sijottiurokset Pepeltä, josko nyt saataisiin niitä jälkeläisiä, kauan kaivattuja russian silvereitä, pitäkää peukut pystyssä!


Maanantaina Jenni kävi kylässä palluttelemassa Janiksen pieniä vauvoja. Vielä on vapaana ainakin yksi rex buff poika. Jos joku siitä kiinnostuu niin laumanjatkeeksi sen saa tai sitten sille löytyy kyllä kaveri meidän kauttakin. Juu ja sitten sileäkarvainen buff poika etsii myös sijoituskotia. Luovutukseen on vielä aikaa 1,5 viikkoa. Tässä vielä pari kuvaa vauvoista. Tiedustelut sähköpostitse.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti