tiistai 1. maaliskuuta 2011

Eläinlääkärissä kesyrotan kanssa, part 2

Soitan eläinlääkäriin ja tilaan ajan krohisevalle rotalle. Tässä eläinlääkärissä ei ollakaan ennen käyty. Kokeillaan ja toivotaan että saadaan tällä kertaa rotalle oikeaa hoitoa. Tänne pääsee kätevästi yhdellä bussilla meiltä, mikä on tietysti plussaa. Rotta boksikassiin ja menoksi. Saavumme paikalle noin viisi minuuttia etuajassa, annetaan tietomme ja päästäänkin samantien tutkimushuoneeseen. Eläinlääkäri vaikuttaa mukavalta, ja käsittelee rottaa hienosti (uskokaa tai älkää, on semmoisiakin eläinlääkäreitä jotka eivät uskalla edes koskea rottaan, tässä tapauksessa minun ei tarvinnut edes pitää kiinni vaan rotta oli eläinlääkärin käsissä koko ajan). Jutellaan mm. rottien hampaista ja porfyriinistä, samalla kun rotta tutkitaan. Keuhkot kuunnellaan, diagnoosina ylähengitystietulehdus.

Sitten keskustellaan lääkityksestä ja tulee sellainen olo, että eläinlääkäriä oikeasti kiinnostaa oppia uutta, ja on valmis myös ottamaan asioista selvää. Minun ei tarvitse ollenkaan tapella saadakseni kunnon lääkettä, ja ilokseni huomaan että myös annostus tulee oikein, kaksi kertaa päivässä 0,25ml 500gr painavalle rotalle. Hienoa! Tämä eläinlääkäri myös on selvästikin ottanut rotista selvää, koska tietää että annostus rotalle voi poiketa muista eläimistä. Saamme lääkettä, ja eläinlääkäri vielä tarkistaa että mukaan tulee sitä riittävästi. Maksamme laskun, 48,50 euroa, ja lähdemme kotiin erittäin tyytyväisinä :) Tästä lähtien ainakin minä vien eläimeni Pet-Vet eläinlääkäriasemalle, ja voin suositella tätä muillekin. Meitä hoiti eläinlääkäri Elina Illukka, kiitokset hänelle erinomaisesta hoidosta!

1 kommentti:

  1. Meidänkin karvapirujen kanssa on käyty Elinaa pari kertaa moikkaamassa. Hyvin on kaikki sujunut ja viimeksi Pulmu oli sitä mieltä, että eläinlääkärin kainaloon fleecetakin sisään voisi jäädä pidemmäksikin aikaa.. :D

    VastaaPoista