perjantai 11. maaliskuuta 2011

Näyttelyvalmistautumista + vähän muutaki

Lauantain 12.3. näyttely vaati jo pientä ennalta valmistautumista. Kaikkien kynnet leikattiin, lisäksi nuoret blonditytöt saivat Fairy-pesun jo keskiviikkona. Eihän ne mitään likaisia olleetkaan, mutta hännät vaativat vähän enemmän hinkkausta. Toinen nuorista tytöistä on rex, joten nyppimistä jo aloittelin, ja nyt perjantaina viimeistelin vielä, eihän siinä paljon ollut mitään tehtävissä tyttö kun on vasta 2kk. Valitettavasti siis turkki on juuri nyt suorahko, joten saa nähdä josko sitten olisi huhtikuun näyttelyssä jo kiharampi. Lysti-mammaa ei tarvinnut pestä, ne ovat kummallisia äitinsä Walon kanssa, kun eivät ole koskaan likaisia, vaikka ovatkin russian buffeja eli väriltään vaaleita. Tänään vielä tarkastin tytöt ja Lystin häntää vähän pesasin vaikkei siinä mitään suurempia ollut kun kaksi viikkoa sitten se juuri pestiin. Loppusilaus olikin sitten hännän rasvaaminen.

Tänään hain Niinalta sijoituspojat meille. Vähän niillä oli ihossa likaa, mutta ei niitä enää voi pestä tai turkki menee ihan liian suoraksi eikä ehdi palautumaan huomiseen mennessä. Niina aina hoitaa trimmauksen etukäteen, ehkä jotain pientä pilkunviilausta kuitenkin tänään vielä pojille yritin :D Onkin tosi kiva saada pojat taas kylään, ne ovat niin ihania mussukoita nämä veljekset, rexejä tosiaan kummatkin.

Meille syntyi myös Cicabo’s poikue pari viikkoa sitten, vahingossa, tarkoitus ei ollut vauvoja täällä saada, oli vain Turussa astutuksessa. Lauantaina nekin vihdoin matkaavat Lefun mukana Tampereelle. Poikasia on vain neljä, kauheita pullukoita ja aivan ihania suloisia. Tässä viikon takainen kuva


Boxit piti tsekata, etteivät olleet ihan likasia, saavat luvan kelvata vielä huomisen näyttelyn. Kurkut ja viinirypäleet tuli pestyä ja pilkottua valmiiksi niin ei tarvitse niihin enää aamulla pistää aikaa.

Jaahas jos sitä sitten pesisi itsensä vielä, onneksi ei näin vanhaa naista enää arvostella :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti