keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Uusi vuosi ja uudet kujeet

No uusi vuosi todellakin, nyt pitää taas opetella kirjoittamaan uusi vuosiluku 2012 ja se on yleensä vaikeaa ainakin vielä näin alkuvuodesta. No ehkä siihen tottuu viimeistään silloin, kun taas vaihdetaan seuraavaa vuotta niin nopeasti tuntuu aika välillä kuluvan.

Hyvää Uutta Vuotta kaikille rotanmielisille!

Uusia kujeita ei meikäläiselle ole kauheasti luvassa tälle vuodelle, eiköhän tässä samaa ole luvassa: töitä ja rottia :) Niihin suurin aikani kuluu, mutta yritän silti vielä pienimuotoisesti vähän muutakin harrastaa. Joulun ja uuden vuoden väli meni tosiaan "lomaillessa". Pieniä projekteja oli kotona hoidettava, osa jäi vieläkin kesken, mutta eiköhän nekin pikkuhiljaa tule valmiiksi. Suskin luona tuli käytyä kylässä keskiviikkona heti joulupyhien jälkeen ja sain ihanaa Bayleys-juustokakkua :) Torstaina sain sitten kotiini pitkästä aikaa vieraita. Tellu, Tiina ja Tero, kolmen Teen kopla, kävi katsomassa vauvoja ja Tellun kanssa taisimme vähän puhua kasvatuksestakin. Jouluna minulle opetettiin sitten 25 vuoden jälkeen kutomaan taas sukkia. Lomapäivien illat menikin puikkoja kilistellessä. Rotat innokkaasti auttoivat kuljettamalla pienempiä keriä pitkin sohvaa ja yritti sitä joku piiloutua ison kerään sisäänkin :) Vuosi vaihtuikin sitten rauhallisissa merkeissä eli olimme äijän kanssa kahdestaan kotona, eiköhän nyt voi jo puhua perinteestä näin monen vuoden jälkeen.

Sunnuntaina eli vuoden ensimmäisenä päivänä lähdin sitten Räntämäkeen naaraitani Pirua ja Hania viemään astutukseen. Veljekset Muhammed ja Jeesus olivat tyttösille jo etukäteen katsastetut tulevat sulhaset. Siinä sitten sohvalla heti yritimme katsoa mitä mieltä pariskunnat olisivat toisistaan. Pirusta ja Jeesuksesta ei sitten paria tullut, Pirulla oli todennäköisesti kiima juuri menossa jo pois ja Jeesus ei tykännyt yhtään vaikeasti tavoiteltavasta tytöstä.

Tämän jälkeen Muhammed herätettiin päiväunilta ja ei siinä mennyt aikaakaan, kun herra tajusi, että tuttavuus olikin kiima-aikainen kaunotar ja alettiin hommiin. Selvästi tosin Muhammedista huomasi, että ekakertalainen on kyseessä, kun osumatarkkuus ei ollut ihan kohdallaan. Yö kuitenkin vietettiin kuulemma kiihkeissä tunnelmissa, joten eiköhän harjoitus tee mestarin! Alla pari kuvaa rakastavaisista.

Tuleva äitee Hani

Tuleva elatusmaksuja makseleva isukki

Ollaan niin rakastuneita...

tai sitten ei

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti