torstai 26. tammikuuta 2012

Rottatatuointi

Tatuoinnin hankkiminen oli kytenyt mielessäni jo muutaman vuoden, kun tuli sopiva tilaisuus sellainen ottaa. Tatuoinnin aihe ei varmaan yllätä ketään teistä lukijoista: rottahan sen olla pitää! Kävin tuossa viime keväänä hoitamassa meidän kasvatteja omistaja Tuulan reissatessa maailmalla. Hoitopalkaksi hän lupasi tehdä minulle tatuoinnin. Hän oli tehnyt tatuointeja ennenkin ja ollut tatuointiliikkeessä harjoittelijana. Minun tatuointini tehtiin Tuulan kotona, mutta tätä nykyä hänet löytää Turusta Joker Tattoo Shopista, jossa hän tekee tatuointeja työkseen. Suosittelen, ainakin itse aion myös jatkossa ottaa häneltä tatuointini. Eli lisääkin on suunnitteilla, tosin seuraavat tulevat olemaan hieman pienempiä kuin tämä ihan ensimmäinen tatuointini.


Mutta sitten itse tatuointiin. Ensin alkuun ei ollut mielessä mitään kovin selkeää ideaa (vuosien miettimisestä huolimatta), millaisen tatuoinnin oikeastaan haluaisin? Tuula päivitteli kuvia tekemistään tatuoinneista facebookiin, ja sieltä yhdestä hänen tekemästään leijona-aiheisesta tatuoinnista sain idean kysyä, josko samantyylinen onnistuisi rotastakin. Ja onnistuihan se. Oma tatuointini on piirretty kuvan perusteella, koska rotta josta sen halusin ei enää ollut elossa. Onneksi sopiva kuva löytyi, koska uusia ei siis olisi ollut mahdollista ottaa. Oma tatuointini tehtiin kahdessa erässä, ja se ei sattunut niin paljon kuin alunperin pelkäsin. Toki hiukan kirpaisi. Sain mukaani myös kirjalliset hoito-ohjeet tatuoinnille, ja hyvinhän tuo parani.


Tästä kuvasta lähdettiin liikkeelle:
Ja tämmöinen siitä sitten tuli:
Kuvat eivät tee oikeutta tatuoinnille (oli kieltämättä aika haastavaa yrittää kuvata omaa olkavarttaan), omasta mielestäni se on luonnossa paljon paremman näköinen kuin kuvissa. Kuva tehtiin peilikuvana, koska muuten rotta olisi katsonut taaksepäin eli selkääni kohden, nyt se katsoo eteenpäin. Itse olen todella tyytyväinen tatuointiini, rotasta tuli näköinen (sitä ei kuvasta huomaa niin kuin luonnossa), ja sellainen kuin toivoinkin. Kuvassa oleva rotta on siamese seal point Zaya's Aguo Gruffmane.


Tuulan tekemiä tatuointeja voi ihailla täällä (tosin sitä leijonatatuointia ei tuolla taida olla, mutta meikäläisen tatuointi löytyy).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti