sunnuntai 6. toukokuuta 2012

PetExpo 28.-29.4.2012

SKeY:n Grand Gala järjestettiin taas 28-29.4.12 Helsingin Messukeskuksessa. Lauantaiksi ehdin sen verran parantua influenssasta, että uskaltauduin lähtemään reissuun.
Viralliset luokat järjestettiin lauantaina, tällä kertaa ei tuplaluokkia ollut, mutta tuomarit olivat kuitenkin ulkomailta, Englannista: Ann Storey sileillä ja Ellie Thurley rexeillä ja päänsärkyluokilla (katselmus ja koestandardi). Sunnuntaina oli sitten pet luokat, joihin en yleensä otakaan osaa, peteillä olikin tuplaluokat.


Tässä vähän kuvia SKeY:n näyttelyalueelta

Tellu tekee koearvostelua
Enkkutuomarit työn touhussa
Esillä oli myös kesyrottien häkki asukkeineen
Agility-kisat järjestettiin kumpanakin päivänä
Rottakasvomaalausta
Taiteilijana toimi Pia alias Fiuri
Uutuutena kasvomaalauksen lisäksi (ainakin itselleni) oli rottamaskotti, joka kömpi pariin kertaan eteeni ja ihmettelin, mitä se oikein lähentelee. Anteeksi jos sait paheksuvia katseita osaltani :D
Lisäksi esitteille tuotu rottahäkki asukkeineen oli mahtava idea, ja varsinkin sijainti oli hyvä kun rotat eivät olleet kosketusetäisyydellä, saivat siis olla rauhassa ja kauempaa niiden touhuja oli varmasti kiva seurata. Itse ei tullut kauheasti kierreltyä tällä kertaa messuja, tuntuu että ne vuosi vuodelta pienenevät. Harmi sinänsä, koska tällaiset suuret tapahtumat ovat erinomainen tapa edistää rottien lemmikkinäpitoa ja näyttää livenä ihmisille kuinka ihastuttava lemmikki rotta oikeasti on!

Dora heräsi päiväunilta hetkeksi syömään Altrominia ja viinirypäleitä
Peppu-rottapoika onnellisena Annen tekemässä pinkissä peitossaan
Itsekin olisin kyllä voinut ottaa nokoset :D
Zaya's Lisa's Sax & Zaya's Lisa On Ice

Perhe Luukkainenkin oli saapunut Zaya's rottasineen paikalle. On aina todella kiva nähdä kasvattejaan näyttelyissä. Tytöt pokkasivat vielä tähdetkin näyttelyssä. Onnea Iisalle!
Jekku ja Peppu yllättivät myös näyttelyssä pärjäämällä ehkä odotettuakin paremmin :D

Tämä poika oli ottanut pitkälle matkalle oikein hammasharjan mukaan!
Ja seura oli taas mitä parhain...
Oli todella mukava nähdä ystäviä ja jutella heidän kanssaan, kiitos kaikille tiedätte kyllä ketä tarkoitan :D Erityisesti Miaa oli kiva nähdä piiiitkästä aikaa, vaikka lyhyeksi jäikin treffit. Toivottavasti nähdään rottamerkeissä pian!

Viimeiset liikennevalot, kilometri vielä kotiin.
Viimeisenä varmasti lähdettiin näyttelypaikalta. Lohjan ABC treffit Janinan kanssa jäivät lyhyeen, kun me saavuimme paikan päälle, olivat Janina + kyytiläiset jo pihalta lähdössä. Kotimatka menikin hitaasti, mutta varmasti. Kerran ajettiin päin punasia ja yksi väärä tienvalinta, joka johtui edellä ajavasta autosta. En suosittele seuraamaan kaikkia edellä olevia vieraita autoja, sillä tavalla ei meinaan pääse koskaan kotiin. Tämä ajomatka oli myös ensimmäinen kerta kun meinasi nukahtaa rattiin, missähän syy?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti