keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Eläinlääkäreitä ja eläinkauppoja Turussa

Turussa ja lähikunnissa sijaitsee useita eläinlääkäreitä, joista valita. En kuitenkaan voi suositella kuin yhtä tällä hetkellä todella hyvin mielin.


Eläinlääkäriasema Pet-Vet sijaitsee Lemminkäisenkadulla Turussa. Siellä tiedetään ehdottamasti rotista ja erityisesti niiden oikeasta lääkitsemisestä. Voin siis suositella kaikille rotanomistajille Pet-Vettiä. Myös Eläinlääkäriasema Vettori on ihan ok, jos aikaa ei Pet-Vettiin saa. Kannattaa aina kuitenkin aikaa varatessa pyytää jyrsijöihin erikoistunutta lääkäriä. Vielä mieluiten sellaista, jolla on kokemusta rotista. Vettorilla on asemat sekä Turussa että Raisiossa.
Jos on kyse pelkästä rotan lopetuksesta, sen todennäköisesti osaa tehdä kuka tahansa kokenut eläinlääkäri. Valitettavasti meillä Turussa valinnanvaraa ei ole samaan tapaan kuin Helsingissä, jossa hyviä eläinlääkäriasemia on paljon.


Eläinkauppoja Turussa onkin suhteellisen paljon. Itse suosin kolmea liikettä: Turun Lemmikkiasemaa Kuralassa, Karvakorvia Varkkavuorenkadulla ja HappyPettiä Piispanristillä.


Toalättiä (kissojen ekokuivike, joka käy erinomaisesti rotille) löytyy edullisesti isoissa 55 litran säkeissä HappyPetistä ja Turun Lemmikkiasemalta. Rottien kuivaruokaa Altrominia (itse suosin tätä terveellistä, joskaan ei rottien mielestä niin maistuvaa pellettiä :) ) saa jokaisesta edellä mainituista kolmesta eläinkaupasta.


Tässä oli pientä päivitystä, lisää tulee loppuviikosta, Pirun ja Breezen poikueista :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti