sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Poikaset varastettu

Aamupäivällä tuli vieraita. Hanna ja Klasu kävivät varastamassa Lonolunin poikasineen :D Hanna onkin kysellyt palluteltavien vauvojen perään jo kuukausia ja perjantaina tuli taas tiedustelu ja ajattelin, että nyt ei voisi parempaan ajankohtaan pyyntöä tulla. Onhan se aina omalla tavallaan haikeatakin luopua vauvoista juuri tuohon aikaan, kun ne alkavat ottaa selkeästi jo enemmän kontaktia ihmiseen. Mutta kun itsellä on tuhat ja sataa rautaa tulessa yhtä aikaa, on helppoa ajatella poikasten parasta ja antaa ne jollekin lääpittäväksi, jolla on juuri sillä hetkellä paremmin aikaa. Samalla kertaa saavat myös ei kasvattavat ihmiset kokea poikasten ihanuuden. Niitä on ihana seurata, kun kehittyvät ja ovathan ne vaan niin ihanan syötävän suloisia. Itse olen saanut kokea ja seurata poikasten kehittymistä jo 20 vuotta, joten on aina mukavaa antaa vastuuntoisille ihmisille omia poikueita kasvamaan. Hannalla on ennenkin ollut meiltä poikue kasvamassa ja aivan ihanan kesyksi lääpittyjä poikasia niistä tulikin.


Rapinan kanssa olen myös paininut viime viikon aikana. Ette voi uskoakaan kuinka paljon aikaa kuluu yhden 32 sivuisen lehden kokoamiseen. Noin kuusi sivua oli tätä päivää ennen jo valmiina, ja aloitin heti klo 12 jälkeen tekemään lehteä ja lopetin noin tunti sitten eli kymmenisen tuntia kului silmissä. Siinä sitten vierähti sekin vapaapäivä ja huomenna taas töihin! No nyt on joka tapauksessa vuoden viimeinen numero painovalmis ja huomenaamulla se lähtee painoon, toivottavasti ehtii vielä kaikille ennen joulua.


Tässä vielä illan piristeeksi Kipinän poikueesta videokuvaa. Nehän ovat jo kasvaneet pesästä aikaa sitten ja matkanneet omiin koteihinsa ympäri Suomea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti