sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Pikkujoulut

Tähän aikaan vuodesta olisi varmaan joka viikonlopuksi pikkujouluja ja muita vastaavia tapahtumia, mutta eihän niihin millään kaikkiin ehdi eikä jaksakaan osallistua. Tänä viikoloppuna kuitenkin tuli mentyä perjantaina työpaikan juhliin ja sitten vielä lauantaina pidettiin LSKGY:n pikkujoulut.


Yhditystyksen pikkujoulut vietettiin Suskin luona Halisissa ja ne starttasivat klo 18. Kannattaa ihmeessä liittyä LSKGY:hyn ensi vuonna, suunnitelmissa on enemmänkin näitä tapahtumia, joissa samanmieliset gerbiili- ja rottaharrastajat voivat tavata ja vaihtaa kuulumisia. Harvoin näyttelyissä ehtii keskustella niitä näitä ja siksi lauantainen tapaaminen oli erittäin mukavaa yhdessäoloa.


Paikalle ilmestyikin ihmeen monta jäsentä, yhteensä kymmenen. Harvoin tähän aikaan vuodesta tosiaan ihmisillä on vapaata kalenterissa. Allekirjoittaneen ja emännän eli Suskin lisäksi paikalle ilmaantuivat Anni, Eeva, Janina, Maiju, Mira, Susanna K., Tellu ja Tiina.


Emäntä ja Mira olivat leiponeet, pöydät notkuivat herkuista, löytyi niin suolaista ja makeaa. Suolainen piirakka upposi ihmisille, meikäläisellä oli vain makeannälkä, joten minä iskin kiinni luumutäytteisiin joulutorttuihin. En tiedä mikä niissä on, mutta niihin tulee kauhea himo :D Suklaarasiatkin taisivat tyhjentyä aika nopeaan.
Mutta ruoka ei ollut se tärkein asia vaan se oli hyvä seura!


Janina toi Suskille ja Mikolle hieman tuliaisia, pari pientä rottapoikapoikasta. 
Eevakin pääsi lääppimään yhtä pienokaista. 
Ettei vaan vauvakuume olisi taas iskenyt Eevaankin :D


Tietenkin tutustuimme myös Suskin muuhun elukkalaumaan. Eteisessä oli jo valmiina sisustettu tyhjä terraario, johon tulevat sitten ne kuuluisat pygmi hiiret :D


Tässä Suskin toinen viljakäärme, nahanluontia odottamassa.

 Ja sitten se hieman isompi mato, Amazonin puuboa.

Isommalla porukalla ihailimme myös viiriäisiä, nämä varmasti jäivät erityisesti vierailijoiden mieleen, ainakin usean suusta kuulin sanoja muun muassa haluan, mistä saa, mihin ne kotona voisi asuttaa... Eikä ihme ne ovatkin omalla tavallaan todella viehättäviä, itsekin olen niitä himoinnut, tosin niitä kääpiöversioita :DTietenkin piti myös rotat tarkistaa ja Suskilta löytyi kolme Zaya's rottaakin, 
jotka olivat hoidossa, porukasta löytyi Suskin omistaman Zaya's rotta Marikan siskokin :D
Allekirjoittanut tunnisti tytöt heti Zaya's rotiksi :D


Ja tietenkin täältä löytyi myös ilmapallo, muodoiltaan kuin lumiukko, 
jonka on tarkoitus räjähtää lähipäivinä :D

 

Harmi kyllä aika tuntuu aina loppuvan kesken. Pakkanenkin oli tullut Turkuun, joten siinä sitten vielä pihalla höpötimme odotellessamme autojen lämpiämistä. Ja ensimmäistä kertaa sai skrapakin käyttöä tänä syksynä.
Olin kotona sitten lopulta joskus klo 23 aikoihin, mutta eihän sitä sitten lopulta saanut unenpäästä kiinni vaan aloin vielä purkamaan kuvia viikonlopun juhlista. Yöllä kuvailin myös Lonolunin poikasia, niitä kuvia saatte sitten myöhemmin ihastella :D

Pikkujouluissa sovittiin jo alustavasti seuraavasta meetingistä, joka tulisi siis olemaan ystävänpäivän tienoilla, eli ei muuta kuin liittymään LSKGY:n jäseneksi, sieltä Rapinasta se mainos tarkempine ohjeineen sitten löytyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti