sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Sijoituspoikaa katsomassa

Olen ollut aivan liian laiska kirjoittamaan tänne. Tai itse asiassa tämä teksti on ollut jo lähes valmis pitemmän aikaa, onhan Eevan luona kyläilystäni kulunut jo yli viikko. Minulla oli tietenkin kamera mukanani ja tästä syystä blogikirjoitus jäi julkaisematta, koska kuvat olivat pitkään kamerassa ja purkamisen jälkeen en ole saanut aikaiseksi niitä muokata ja pienentää. No nyt tosiaan vihdoin sain itseäni niskasta kiinni!

Yli viikko sitten kävin kyläilemässä Eevalla sijottipoikaa katsomassa. Eevalla on meiltä sijoituksessa Hugo (Zaya`s Gulnar Irontoe), joka on sileäkarvainen black eyed siamese. Hugon häkkitovereina ovat pojan kiharakarvainen veli Osmo (Zayas`s Gigas Expii) ja Carlos, jonka Eeva on hankkinut Suskilta. Pojat asustavat Critterissä ja ovat aikalaisia nautiskelijoita, varsinkin Osmo :D Carlos nuokkui koko kyläilyaikani lahkeessa, ja ei siitä paljoa näkynyt kuin nenänpää. Siamese veljekset taas olivat varsinaisia linssiluteita, varsinkin Osmo pyöri ja hyöri ympäri häkkiä, jotta varmasti saisin ikuistettua hänen parhaimmat puolensa :D
Eevalta lötyy myös kaksi vanhusrottaa, urosta, jotka asustavat omaa yksiötään.

Eevan kanssa sitten sovittiin, että Hugo ilmoitetaan Halikon näyttelyyn, kun äijästä on suhteellisen komiakin tullut! Samalla kertaa sitten näillä näkymin, alustavasti myös suunniteltiin, että samalla reissulla tiputetaan tyttöystävä Hugolle yksivuotissyntymäpäivälahjaksi! Kivahan se olisi saada pikku Hugoja ja Hugolinoja.

Tässä sitten kuvasaastetta pallillisista...

Suuret silmät ja putkiaivot, mitä muuta mies tarvitsisikaan :D

Hugo oli selvästi ihastunut putkeensa, vaikka kamera kiinnostikin kovasti.
Poseerauksen maailmanmestari!
Osmo kikkuroineen :D
Osmo oli uteliaalla ja virkeällä tuulella...
Ja poseerauksen mestari osaa esitellä tyylikkäästi myös parempaa puoltaan!

Carlos oli väsy koko vierailuni ajan :D


Lisää poikien elämästä voi lukea Eevan Ratatouille - rottaelämää -blogista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti