maanantai 13. helmikuuta 2012

Porvoon näyttely 4.2.2012

Kunnon yli 20 asteen pakkaset alkoivat just sopivasti näyttelyä ennen. Miksi aina käy niin, nyt muistan miksi yleensä jätän aina vuoden ensimmäisen näyttelyn väliin. Janinan kyydillä mentiin, minä, Tellu ja Tiina. Onneksi autossa oli lämmin tunnelma J ei tarvinnut rottien puolesta pelätä, lämmin kyyti haki ovelta ja vei näyttelypaikan ovelle. Näyttelypaikkakaan Porvoossa ei onneksi ollut kylmimmästä päästä. Kaunishan tuo näkymä Porvoossa oli, vaikka mittari laskikin aina -25 asteeseen asti.


Näyttelypaikka Porvoossa

Näyttelypaikan talviset näkymät

Näyttelypaikan valaistus ei ollut paras mahdollinen, varsinkin russian buffit näyttivät aika omituisilta. Valitettavasti ottamani kuvatkin ovat todella huonoja, mutta liitän nyt tähän kirjotukseen muutaman muistoksi.


Näyttelyssä tuli juteltua niin vanhojen kuin uusienkin tuttavuuksien kanssa. Päivästä tuli erittäin mukava, vaikka neljältä aamulla herätyskellon soittoon heränneenä epäilinkin täysjärkisyyttäni J

Marita arvostelee pet rottia, sihteerinä Lucas

Kata arvosteli myös pet rottia, sihteerinä Tanja

Näyttelyssä palkittiin MP:t (Muunnoksen parhaat) viime vuodelta. Joukossa löytyi myös muutama Zaya’s-kasvatti, siameseja lähinnä. Niistä listaus sitten myöhemmin. Annan poika Flanders (Zaya’s Flanders Bible) palkittiin Vuoden Pet Voittaja 2011 urosten luokassa, onnea Annalle ja kiitos hyvästä hoidosta. Flanders sai vielä näyttelystä mukaansa kolmannen morsmaikkunsa, jonka lainasin Suskilta, kiitos! Muista nyt Flanders nauttia kunnolla, tämän jälkeen ei naaraita enää tipu J Tänään sain jo Annalta viestiäkin, että tyttö on nyt astuttu 12.-13.2. välisenä yönä, peukut pystyyn!
Päivän paras oli kuitenkin ihanat Annen tekemät pinkit pehmeät peitot, joita bongasin muutamassakin boxissa. Kateellisena haaveilin itsellenikin tai siis prinsessoilleni samanlaista. Aina kannattaa avata suunsa, Anne lupasi tehdä minunkin prinsessoille oman ja tuoda Littoisiin. Kiitos! Toivottavasti neidot osaavat arvostaa sitä yhtä paljon kuin näyttelyssä paikan päällä olleet pallilliset!

Annen tekemä pehmeä pinkki sänky

Selvästi onnellinen rotta

Kiitos kaikille ihanasta päivästä, Littoisissa nähdään seuraavaksi. Special kiitos Janinalle hyvästä kyydistä J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti