lauantai 11. helmikuuta 2012

LSKGY ry – Liity jäseneksi

Vuonna 1992 perustettiin neljän naisen voimin Turun ja Porin läänin Kesyrottakerho ja itse olin yksi perustajajäsenistä. Rekisteröidyksi yhdistykseksi Turun ja Porin läänin Kesyrottakerho muuttui vuonna 1995. Turun ja Porin läänin Kesyrotta- ja Gerbiiliyhdistys ry siirtyi nimeltään historiaan läänien poistuessa Suomen kartalta vuonna 1998. Uudeksi nimeksi valitaan Lounais-Suomen Kesyrotta- ja Gerbiiliyhdistys ry (lyhenne LSKGY ry). Tänä vuonna yhdistys on siis toiminut jo 20 vuotta! Lounais-Suomen Kesyrotta- ja Gerbiiliyhdistys ry toimii Suomen Kesyrottayhdistys ry:n ja Suomen Gerbiiliyhdistys ry:n alaisuudessa paikallisyhdistyksenä.


Olen itse perustamisesta lähtien toiminut yhdistyksen hyväksi enemmän tai vähemmän. Ainoastaan muutamana vuotena olin poissa kuvioista kokonaan. Viime vuoden pidin ”välivuotta”, tosin autoin näyttelyiden järjestämisessä edelleen. Tänä vuonna olen palannut taas puikkoihin ja nykyisellä hallituksella onkin täksi vuodeksi järjesteillä useita tapahtumia perinteisten näyttelyiden lisäksi. Toivottavasti jäsenet ottavat osaa tapaamisiin ja tapahtumiin, mikäs sen mukavampaa kuin kohdat samanhenkisiä ihmisiä, joita yhdistää yksi tai kaksi samaa asiaa: kesyrotat ja/tai gerbiilit.


Lounais-Suomen Kesyrotta- ja Gerbiiliyhdistys ry:n jäsenyydellä saat myös kotiisi neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Rapina-jäsenlehden. Olen itse toimittanut sitä jo niin monta vuotta, että en edes muista kuinka kauan J Kaikki jäsenet ja muutkin voivat kirjoittaa lemmikeistään lehteen, kirjoitukset ovat enemmän kuin tervetulleita, allekirjoittaneelle niitä voi lähetellä.


Toivon todella, että kaikki Lounais-Suomen alueella asuvat kesyrotta- ja gerbiili-immeiset liittyisivät yhdistykseen jäseniksi. Varsinkin olisi mukava nähdä omien kasvattien omistajia jäsenistössä!

LSKGY:n jäsenenä saat jäsenlehti Rapinan 4 kertaa vuodessa kotiisi sekä alennuksia näyttelymaksuista omissa näyttelyissämme.


Jäsenmaksu
Jäsenmaksu maksetaan yhdistyksen tilille tilinumero 800013-79353429 käytten viitettä 110.


Jäsenmaksu vuodelle 2012 on vuosijäseneltä 10 euroa. Alle 15-vuotiaalta nuorisojäseneltä 8 euroa ja perhejäseneltä 2 euroa. Perhejäseneksi voi littyä, mikäli samassa taloudessa on ennestään vuosi- tai nuorisojäsen. Mikäli jäsenmaksun maksaa muu kuin jäsen itse, laittakaa jäsenen nimi viestikenttään, tai toimittakaa sähköpostilla jäsensihteerille niin, että maksu osataan yhdistää oikeaan henkilöön.


Mikäli teillä on kysymyksiä jäsenyyteen liittyen, tai haluatte tarkastaa jäsentietonne ajantasaisuuden, ottakaa yhteyttä jäsensihteeriimme.

Jäsensihteeri
Susanna Hoffrén
smahof (at) utu.fi           
Rapinan kansi vuodelta 2009

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti