tiistai 27. joulukuuta 2011

Rottakrääsää, osa 3

Monilla on jääkaapin ovessa kaikennäköisiä magneetteja. Rotista pitävällä henkilöllä löytyy jääkaapin ovesta myös rottia - tottakai!


Allekirjoittanut sai vuosi sitten joululahjaksi hienon keittiöpyyhkeen. Niin hienon, että eihän sitä raaski pyyhkeenä edes käyttää. Niinpä se on saanut kunniapaikan jääkaapin ovessa. Pyyhe liittyy Terry Pratchettin kirjoittamiin Discworld-kirjoihin, kuten monet varmaan jo huomasivatkin :)Tämän magneetin, jossa on kätevä ripustuskoukku, olen bongannut luultavimmin jostai sisustusliikkeestä, en enää muista mistä.Tämä ei ole magneetti vaikka kaapin ovessa roikkuukin: näitä hienoja koristeita on ollut myynnissä Tallinnassa matkamuistomyymälöissä.Nämä magneetit olen muistaakseni ostanut jostain näyttelystä, tosin siitä on jo "jonkin verran" aikaa. Näitä voisi hankkia lisääkin.Tämä on Dapper Rat sivustolta, käykäähän tutustumassa. Suomalaiset tekivät kimppatilauksen tuotteista, ja mukana tuli kiitoksena magneetit.Nämä Rottatouille-aiheiset magneetit ovat Pet Exposta, tai oikeammin Pet Expon yhteydessä olleilta lapsimessuilta: onnenpyörää pyöräyttämällä sai tälläisiä hyvällä tuurilla. Siellä me aikuiset rottaharrastajat jonotettiin Lapsimessuilla (!) että saatiin pyöräyttää, taisivatpa jotkut muut palkinnot vaihtaa näihin kun huomasivat että näitähän me vaan haluttiin...Tämän olen saanut lahjaksi.
Ylläolevat hienot magneetit ovat peräisin Story Artilta
Nämä juustoaiheiset magneetit olen muistaakseni joskus hankkinut Tiimarista.


Ruotsin yhdistyksellä on oma magneetti, tämän olen saanut tuomarilahjaksi.Ja tokihan minultakin löytyy tämä rotan siluetti magneetti, joka taisi jossain aikaisemmassakin postauksessa vilahtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti