sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Enkeleitä onko heitä?

Viikonloppu on mennyt nopeasti ja vielä saa viikon odottaa joululomaa. Lonolunin poikaset lähtivät kaikki maailmalle lauantaina, yhtä lukuun ottamatta. Kaksi tyttöä haettiin Salosta ja Elina tuli Helsingistä hakemaan omia rottasiaan täältä Turusta ja samalla vei Helsingin päähän kaksi Lonolunin tyttöä ja sijottipojan Paulalle. Kiitos Elinalle.

Sain Elinalta myös tiedon, että Elinan poitsu, sijottipoikamme Hades (Zaya's Mystery Man) pääsi tänään sunnuntaina Zooplussan päivän lemmikiksi, viikon ajan voitte käydä Hadesta ihailemassa. Poimin kuitenkin kuvan talteen myös tänne blogiin ja tekstin mikä kuvaan oli liitetty.


Muutama sana lemmikistä Hades:
Hades on 8 kuukautta vanhan kesyrotta, jonka lempipuuhaa kuvassa näkyvän eväiden vartioinnin lisäksi ovat sylissä kölliminen ja veljen kanssa painiminen. Hades on kova poika pussamaan ja parhaiten viihtyykin omien ihmistensä lähellä.
Kuva: Elina

Sain Elinalta myös tämän joulun ensimmäisen sähköisen rottajoulukortin :D Voitte kaikki ihailla sitä täältä blogistamme. Kuvassa esiintyvät rottaurokset Hades ja hänen kämppiksensä Deimos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti