maanantai 11. kesäkuuta 2012

Sitä sun tätä

Viimeiset puoltoista viikkoa on kulunut kuin siivillä. Tänne piti jo viikko sitten päivitellä kuulumisia edellisviikonlopunkin tapahtumista, mutta viime viikko oli tosiaan niin kiireinen töissä ja illat touhusin rottasten kanssa tavalla tai toisella, joten kirjoittaminen ja koneella oleminen jäi todellä vähiin. Tosiaan tuli käyty kyläilyllä Janinan ja Tiinan rottaloissa. Kummassakin paikassa pääsin käymään kurkkimaan poikasia rottaemojen pesiin. Vähän siinä tehtiin kummassakin paikassa värianalysointeja ja ehkä jossain osuttiin myös oikeaan :) On se vaan mukavaa käydä tutkimassa myös toisten kasvattajien poikaspesiä, niistä oppii aina itsekin jotain uutta ja tietenkin myös muita kuin omia kasvattamia muunnoksia on mielenkiintoista nähdä.


Kotona poikaset kasvavat kovaa vauhtia. Sekä Piru-mamma että Dora-emo juoksentelevat yhdessä iltaisin rottahuoneessa ja poikaset ovat nyt myös alkaneet ulkoilla soffalla yhtä aikaa. Tämä tietenkin helpottaa hommaani todella paljon, ettei tarvitse erikseen poikasten kanssa seurustella. Piru ja Dora ovat samasta laumasta, joten vaikka nyt hoitavatkin poikasiaan erikseen, on ollut mukava antaa niiden touhuta iltaisin yhdessä. EHkä ne kertovat toisilleen poikastenhoitovinkkejä samalla, kun viettävät laatuaikaa yhdessä ilman poikasten ahdistelua. Poikaset ovat tosiaan jo niin isoja, että ei siinä enää niitä pääse mihinkään häkissä karkuun :)

Dora lenkillä

Sikasippurahäntä eli Piru myös liikkeellä
Pirun mukulat ovat jo aikas isoja, ainoastaan pikkuinen rex silver agouti tyttö on jäänyt vähän jälkeen. Kotiin olen päättänyt jättää kummatkin poikueen ainoat silver agouti poikaset, uroksen ja naaraan. Kuvia

sk silver agouti poika

rex silver agouti tyttö
Eilen sitten vauvat saivat myös kasteessa viralliset nimensä:


Zaya's Demon Kiss, sk silver agouti uros
Zaya's Demon Love, rex agouti husky uros
Zaya's Demon Within, sk agouti naaras
Zaya's Demonic Toys, sk agouti husky naaras
Zaya's Demon of Paradise, sk agouti naaras
Zaya's Demoniacs, sk agouti naaras
Zaya's Demonoid, rex silver agouti naaras


Myös Breezen vauvat Niinalla ovat kasvaneet hurjasti. Siellä on vielä vapaana neljä kaunista black eyed siamese tyttöä ja yksi tyttö etsii vielä sijoituskotia. Tiedustelut allekirjoittaneelle saija@zayasrats.com. Ja täältä löytyy kuvia https://www.facebook.com/media/set/?set=a.339387846132886.9875943.135598336511839&type=1


Lisäksi multa löytyy tämmönen pieni tyttö ilman kotia (on jo löytänyt oman kodin)

russian buff tyttö

Jaahas sitten täytyy ottaa taas poikaset soffalle ja päästää emot omaa laatuaikaansa viettämään, ehkä viikonloppuna katson joskos mammat saataisiin samaan häkkiin hoitamaan yhdessä poikasia.
Yritän myös tässä lähipäivinä ehtiä kirjoittamaan viime lauantain Jyväskylän näyttelyreissusta, mutta en lupaa mitään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti